den 14 oktober 2019

Denna sidan är under uppbyggnad, och detta är bara en liten överblick om vad som komma skall.


Personlig Sök

Detta är något som Google lanserade i december 2009, men har jobbat med under en längre tid. Men då har det varit ett krav att man skall ha ett konto på Google och vara inloggad. Vad som hände dec 2009 var att man inte längre behövde vara inloggad. Läs mer om hur det påverkar och om du kan ta bort det.
Läs mer om personlig sök här ››

 

SökmotorOptimering

Jag är även med i ett utbildningskoncept där jag och håller workshops, kurser och konsultar i sökmotoroptimering. Detta gör jag tillsammans med Pontus Österlin och Raymond Erming under varumärket Befound.
Läs mer om sökmotoroptimering på befound.se ››

 

Blended Search

Blended Search har inte något riktigt bra namn på svenska, vad jag vet i alla fall. Men man pratar om horisontell eller vertikal sök, och då är Blended = vertikal. Här kommer jag att skriva om detta påverkar ditt vanliga SEO jobb eller om man skall tänka speciellt på detta.
Blended Search vad är det ››

InternetStrategi

Internet strategi går ofta hand i hand med sökmotoroptimering, men det finns saker som är viktiga att tänka på utöver att ha en optimerad sida. Det kan t ex röra sig om hur man ska använda sig av bloggen som marknadsföringsverktyg.
Läs mer om min syn på internetstrategi här ››

Min egen H3 Teori

Jag har väldigt ofta undrat varför många missar en av de viktigaste punkterna när det gäller SEO, H1:an (dvs den viktigaste rubriken på din sida). Här kan du läsa och se om min teori är väldigt nära sanningen. Du kanske t o m känner igen dig!
Sidan kommer inom kort
 

Blogg Seriös Sökmotoroptimering


Här bloggar jag tillsammans med Pontus Österlin om seriös sökmotoroptimering. Detta gör vi som en motpol till alla skumma lycksökare i branschen.
Läs bloggen om seriös sökmotoroptimering ››

 

      

  |  Mikael Siebenrock  |  Skomakaregatan 7  |  211 34 Malmö  |  Tel: 040 - 631 26 07  |

  |  
Copyright 2010 Mikael Siebenrock